Startpagina
Deze boeken zijn rechtstreeks te koop via bol.com.
Veel boeken zijn ook in het engels (vaak goedkoper) te verkrijgen, via Amazon, hier kun je ze zoeken.

Char, het medium

Char, het medium<br>Margolis, C.
Char, het medium
Margolis, C.


mijn contacten met overledenen ; hoe zij ons kunnen helpen in ons leven ; hoe jij jouw paranormale gaven kunt ontwikkelen

Char: de tv "sensatie" , het medium dat zulke verbijsterende, ongelovelijke, maar ontwijfelbare contacten heeft met overledenen. Lees de fascinerende verhalen uit haar praktijk. Ontdek hoe overledenen hun nabestaanden kunnen helpen. Leer hoe je je zelf tot medium kunt ontwikkelen.Waarom hoef je niet bang te zijn voor de dood? Hoe weet je of een geest contact met je zoekt? Hoe weet je of een medium betrouwbaar is? Hoe kun je je intuïtie versterken? Bestaan er ook schadelijke geesten? Hoe kun je gelukkiger worden en meer succes hebben?
Char vertelt het je in dit boek.Hoog sensitieve personen. van E.N Aron
Hoog sensitieve personen<br>Aron, E.N.
Hoog sensitieve personen. van E.N Aron
Klik om boek te kopen


Een op de vijf mensen wordt geboren met een verhoogde gevoeligheid, en vele grote kunstenaars en denkers die de wereld heeft voortgebracht waren HSP's. Veel HSP's zijn uiterst consciŰntieus en intu´tief. Maar de eigenschap heeft ook lastige kanten: HSP's hebben de neiging snel overweldigd te raken door gezelschap, het werk of een drukke omgeving, waardoor ze, als reactie, in hun schulp kruipen. HSP's hebben vaak last van onzekerheid en van sociale belemmeringen. Elaine Aron, psychotherapeut en zelf een HSP, combineerde wetenschappelijk onderzoek met haar ervaringen als therapeut en schreef een toegankelijk en bruikbaar boek voor HSP's Ún voor de mensen in hun omgeving. Het boek bevat zelftests, veel praktijkgevallen en tips om met overgevoeligheid om te gaan, van onzekerheid af te komen en een nieuwe sociale balans te vinden.

Vier vragen die je leven veranderen
Vier vragen die je leven veranderen<br>B. Katie
Vier vragen die je leven veranderen door B. Katie
Klik om boek te kopen


Een gespannen, onaangenaam gevoel is het resultaat van een gedachte. We denken, hebben een gevoel en reageren dan op dat gevoel. In een poging onze gevoelens te veranderen, zoeken we meestal naar een oplossing die buiten onszelf ligt (sport, relaties, eten, alcohol, drugs, seks, geld uitgeven etc.) en dat kan werken als een tijdelijk troost. We kunnen ook anders te werk gaan: door ons denken te onderzoeken, pakken we het gevoel bij de wortel, en dan kan dat van binnenuit veranderen - orde neemt de plaats in van chaos. Byron Katie heeft hiervoor een fantastisch simpele methode ontwikkeld (The Wordk of Byron Katie): Oordeel over je naaste Schrijf het op Stel vier vragen Keer het om Chaos is het gevolg van het hechten aan een idee dat niet waar is, een idee waaraan we vasthouden en waarvan we denken dat het waar zou moeten zijn. Totdat we het onderzoeken, kan dat idee ons nog veel meer pijn bezorgen. Het onderzoek (The Work) brengt iedere keer weer vrede en veiligheid. Byron Katie is regelmatig in Nederland in het kader van The School for The Work with Byron Katie en om The Work te doen in workshops.


Willen is kunnen
Willen is kunnen<br>Wayne W. Dyer
Willen is kunnen
Wayne W. Dyer
Klik om boek te kopen


Dr. Wayne Dyer heeft wereldwijd zijn naam gevestigd als de psychotherapeut met de heldere inzichten, de begrijpelijke woordkeus en de praktische adviezen. Al meer dan vijfentwintig jaar behoort hij tot de top van de inspirerende en spirituele leiders. Zijn boek 'Niet morgen, maar nu' bood hulp aan honderdduizenden lezers over de hele wereld. In Willen is kunnen laat Wayne Dyer zien hoe je op eenvoudige wijze kunt leren omgaan met de problemen die je in het leven tegenkomt. Of het nu gaat om meer alledaagse dingen als tegenslag op het werk, of om ernstiger zaken als verdriet, pijn of ziekte, voor elk probleem bestaat een oplossing. Hoe vind je deze oplossing? Door de vaste denkpatronen te doorbreken die je leven beheersen. Pas dan kun je de mentale omschakeling maken waardoor je je problemen ziet zoals ze werkelijk zijn, een deel van het leven in plaats van de vervelende hindernissen die we er vaak van maken.


Leer te leven
Leer te leven<br>P. Wagenaar
Leer te leven
Phillip C. MacGraw
Klik om boek te kopen


De auteur noemt zich strateeg. Hij bestudeert de menselijke natuur en menselijk gedrag. Hij adviseert onder anderen de televisiester Oprah Winfrey en gebruikt dat feit als aanbeveling voor zijn methoden. De schrijver bepleit een strategische aanpak van het leven, gericht op succes. De regels van het spel, daar gaat het om. Die regels zijn te vangen in tien levenswetten. Per hoofdstuk wordt een levenswet behandeld. Een voorbeeld van zo'n wet is: 'Je kunt pas iets veranderen als je het erkent.' Het is een vrij recht-toe-recht-aan geschreven boek met hier en daar wat opdrachten en testjes. Aan het eind van het boek wordt de lezer aangemoedigd zijn of haar strategisch levensdoel aan te scherpen en vervolgens in zeven stappen te concretiseren.

Computer boeken


ga naar afdeling:
Reiki boeken
Spirituele boeken

Qi Gong boeken
Edelstenen en mineralen
Tai Chi
Meditatie boeken
Yoga boekenWie ben je nu<br>Roy Martina
Wie ben je nu
Roy Martina

Leef voor jezelf<br>H. van den Broek
Leef voor jezelf
Phillip C. MacGraw

De zetel van de ziel<br>Gary Zukav
De zetel van de ziel
Gary Zukav

De zeven spirituele wetten van succes<br>Deepak Chopra
De zeven spirituele wetten van succes
Deepak Chopra

De kracht in jezelf<br>Murphy, J.
De kracht in jezelf
Murphy, J.

Je kunt je leven helen<br>Louise L. Hay
Je kunt je leven helen
Louise L. Hay

Ik had geen naam<br>A. Witsenburg
Ik had geen naam
A. Witsenburg

Ongewenst alleen<br>Connie van Gils
Ongewenst alleen
Connie van Gils