startpagina
Deze boeken zijn rechtstreeks te koop via Bol, klik op de titel of het plaatje.
Veel boeken zijn ook in het engels (vaak goedkoper) te verkrijgen, via Amazon, hier kun je ze zoeken.


Helen met kristallen en edelstenen

De genezende werking van kristallen en edelstenen is gebaseerd op de veronderstelling dat elke cel in het menselijk lichaam op zijn eigen natuurlijke frequentie vibreert. Wanneer de natuurlijke frequentie van cellen en celsystemen (organen) uit ,balans raakt, worden we ziek. Met behulp van kristallen en edelstenen kunnen we die balans in principe herstellen. We kunnen het genezingsproces voorbereiden en ondersteunen met behulp van meditatie en geleide visualisaties. Zelden is er zo'n compleet boek over dit onderwerp verschenen. Het geeft uitgebreide informatie over de geschiedenis, vindplaatsen en ontstaanswijze van kristallen en edelstenen. Daarnaast wordt ingegaan op de spirituele aspecten zoals het reinigen van de chakra's en de aura, en het gebruik van kristallen bij visualisatie en meditatie. Verder komen praktische zaken aan bod zoals het schoonmaken van de stenen voor een optimaal resultaat, de keuze van de steen die bij je past, et cetera. De schitterende kleurenillustraties maken dit boek tot een juweel.

 

Verborgen krachten der edelstenen
Verborgen krachten der edelstenen<br>Mellie Uyldert
Verborgen krachten der edelstenen
Klik om boek te kopen
Mellie Uyldert

de verborgen betekenis, de occulte krachten, de invloed van edelstenen op de mens, de samenhang van edelstenen, magie, astrologie, geneeskunde en religie

 

Nieuwe therapieen met etherische olien en edelstenen
Nieuwe therapieen met etherische olien en edelstenen<br>D. Kramer
Nieuwe therapieen met etherische olien en edelstenen
Klik om boek te kopen
D. Kramer

Iedere genezing die plaatsvindt door alleen symptomen te bestrijden is in wezen onvolledig. Vroeg of laat manifesteert de onderliggende innerlijke problematiek zich in de vorm van een nieuw symptoom. Niet het wegnemen van de lichamelijke symptomen staat dan ook centraal bij de in dit boek gekozen benadering, maar het aan de slag gaan met de ingesleten gevoels- en denkpatronen die in feite de ziekte hebben doen ontstaan. Als problemen op deze manier bij de wortel worden aangepakt, zullen de eruit voortvloeiende fysieke klachten ook wegvallen, omdat ze vanaf dat moment overbodig zijn geworden. Dat is de uitdagende visie van dit nieuwe boek van Dietmar Krämer, dat een nieuw systeem van diagnostiseren en behandelen beschrijft, dat evenzeer verschilt van de tot nu toe gepraktiseerde natuurgeneeswijzen als van de conventionele allopathie. Deze methode is er met name op gericht om de diepere oorzaken die tot de storingen in het energielichaam hebben geleid op te sporen en weg te nemen. Dat vereist dat patiënten zich bewust worden van hun eigen verantwoordelijkheid. Bij dit alles kunnen aromatherapie en/of edelsteentherapie in combinatie met Bach-bloesems een ondersteunende en helende functie vervullen.

 

Geluk is een edelsteen
Geluk is een edelsteen<br>Tosca Tetteroo
Geluk is een edelsteen
Klik om boek te kopen
Tosca Tetteroo

Wanneer edelstenen op de juiste wijze worden gebruikt, kunnen ze bijdragen aan een bewuster, gezonder en positiever leven.
In dit boek bespreekt Tosca Tetteroo op inzichtelijke wijze de werking van edelstenen op mens en dier en de wisselwekin tussen deze drie. Want edelstenen kunnen ons in iedere levensfase bijstaan. In moeilijke perioden geven ze een steuntje in de rug; in stressvolle situaties brengen ze rust en evenwicht; op het werk en thuis kunnen ze de atmosfeer positief beinvloeden, waardoor een beter en gezonder leef- en werkklimaat ontstaat. Uit de inhoud. Welke stenen helpen bij stressgevoelige beroepen? Hoe kunnen ze de werkomgeving positief beinvloeden? Wat is spirituele binnenhuisarchitectuur en hoe is het toepas baar in de eigen woning? Welke materialen, kleuren en stenen horen bij bepaalde vertrekken? op welke wijze kunnen edelstenen helpers zijn in verschillende levensfasen? Tosca Tetteroo, auteur van onder meer edelsteentherapie van A tot Z, leidt al vele jaren Edelsteencentrum 'De Krater' in Oldeberkoop. Zij geeft er cursussen en workshops voor iedereen die in contact wil komen met de zuivere energie van edelstenen, minaralen en kristallen.

Lijst met toepassingen van edelstenen


ga naar afdeling:
Reiki boeken
Spirituele boeken

Qi Gong boeken
Edelstenen en mineralen
Tai Chi
Meditatie boeken
Yoga boeken
Computer boeken

Edelsteentherapie van A tot Z<br>Tosca Tetteroo
Edelsteentherapie van A tot Z
Tosca Tetteroo

Edelstenen en sterrenbeelden<br>Bodo J. Baginski
Edelstenen en sterrenbeelden
Bodo J. Baginski

Edelstenen en mineralen boekje<br>Anneke Huyser
Edelstenen en mineralen boekje
Anneke Huyser

Deltas gids voor mineralen en edelstenen<br>Swennen, I.
Deltas gids voor mineralen en edelstenen
Swennen, I.

Geillustreerde Mineralen encyclopedie<br>P. Korber
Geillustreerde Mineralen encyclopedie
P. Korber

Gids van edel- en sierstenen<br>J.H.L. Bemelmans
Gids van edel- en sierstenen
J.H.L. Bemelmans