Corry en Dick Zuiderduin, Reikicentrum "Anahata".

 

Meer over ons

Wij zijn Corry en Dick Zuiderduin en nu in 2005 kennen wij elkaar ruim 43 jaar en zijn we ruim 35 jaar getrouwd. Beiden dragen we het sterrenbeeld Ram en beiden zijn we in april 2005 57 jaar geworden. We hebben 2 uitwonende kinderen, een dochter en een zoon en we hebben 2 kleinkinderen. Na vele boeken over alternatieve genezing over Boeddha etc. te hebben gelezen en na veel cursussen te hebben gevolgd zoals een cursus Transcendente Meditatie, een cursus Wetenschap der Creatieve Intelligentie, een Vedische cursus, een cursus Silva Mind Control, een cursus Voetreflexen, een Shiatsu massagecursus etc. zijn wij uiteindelijk in 1990 via yoga in aanraking gekomen met Reiki. In 1990 hebben we Reiki 1 gedaan en in 1991 Reiki 2. Op onze 25 jarige huwelijksdag, te weten 9 oktober 1994 hebben we de Reiki 3A initiatie gehad van een non uit een klooster. Dick is daarna verder gegaan en is via deze non op 24-2-1995 Master geworden en heeft dus de bevoegdheid gekregen om cursussen te geven en inwijdingen te mogen doen, alles naar vermogen volgens de traditie van Dr. Mikao Usui. We hebben 7 jaren met deze non op non-profit basis samengewerkt. Gedurende die 7 jaren zijn de cursusgelden op 26.-- onkosten na gegaan naar de Zwerfkinderen in de Filippijnen. Midden juni 1999 ben ik, Corry, met de Masteropleiding begonnen die ik in december 2000 heb afgerond. Nu hebben we ons ''eigen'' Reikicentrum genaamd "Anahata" in Hengelo (Overijssel) geopend. "Anahata" is een Sanskrietnaam en staat voor hartchakra. De hartchakra wordt dikwijls de poort naar onze ziel genoemd, want niet alleen is hij de zetel van onze diepste en levendigste gevoelens van onvoorwaardelijke liefde, ook kunnen wij langs dit energiecentrum in verbinding treden met het universele deel van onze ziel, met de goddelijke vonk in ons.

We hebben het voorrecht niet met Reikicursussen ons brood te hoeven verdienen, vandaar dan ook dat bij ons centrum alle cursusgelden op een bedrag van € 30,-- na worden aangewend voor twee weeshuizen en een opvanghuis voor zwerfkinderen in Rusland. Het weeshuis in Nevel waar onze cursusgelden onder andere heengaan is het gezondste weeshuis in Rusland. Ook worden via de cursusgelden opleidingen betaald van weeskinderen die op 16 jarige leeftijd het weeshuis dienen te verlaten.
Wat Reiki voor ons betekent zullen wij nooit in woorden kunnen uitdrukken. Woorden die een gevoel tot uitdrukking brengen schieten simpelweg tekort. Een ding weten wij zeker: een ervaring zegt meer dan 1000 woorden. Er is al genoeg over Reiki geschreven dus zullen wij dit hier niet opnieuw doen. Wat wij wel kunnen zeggen over Reiki is het volgende: Het is een van de velen wegen naar de bron en de mogelijkheden zijn onuitputtelijk.
We willen niet veel beloven. We zeggen altijd wel houdt bij Reiki alles voor mogelijk. Een ding willen wij wel beloven. Reiki zal, als je er echt voor gaat, de kwaliteit van je leven in sterke mate positief beïnvloeden.

Wil je meer weten, ons e-mail adres is dick.zuiderduin@hccnet.nl

Een warme Reikigroet van
Corry en Dick Zuiderduin

| Wat is Reiki | Ervaringen | Over ons | Agenda | Nieuwsbrief | Hoe kies ik een master |
Wat kan Reiki voor me betekenen?
Spreuken, gezegden en uitdrukkingen.


Index