Corry en Dick Zuiderduin, Reikicentrum "Anahata".

Cursusprijzen, cursusduur, cursusdata en data voorlichtingsavonden:

 

Wij Corry en Dick geven samen eenmaal per maand de Reiki 1 cursus. De inwijdingen doet de ene maand Corry, de andere maand Dick. De cursus wordt gehouden met minimaal 5 cursisten en maximaal 9 cursisten onder begeleiding van 3 volwassenen, waaronder wij tweeŽn als Masters. De Reiki 2 cursus geeft Dick alleen met Corry als begeleidster. Deze worden ongeveer 3 x per jaar gehouden en de data worden in overleg met de cursisten bepaald.

 

 

BEHANDELAVONDEN:
Deze worden nog steeds heel goed bezocht. Elke maand zijn we nog steeds met ongeveer 40 mensen bij elkaar om elkaar in stilte te behandelen.
We hebben nog steeds een reservelijst. We nodigen deze mensen regelmatig uit, omdat binnen de groep van mensen die op de vaste lijst staan altijd wel meerdere mensen verhinderd zijn. Het is en blijft bijzonder om met zo velen in eenheid met elkaar en met Reiki bezig te zijn. Wil je op de reservelijst geplaatst worden bel of mail ons even.

DATA BEHANDELAVONDEN:
De data van de komende behandelavonden in het tweede half jaar van 2008 zijn: 18 augustus, 15 september, 13 oktober, 10 november en 15 december. De behandelavonden beginnen om stipt 19.30 uur en eindigen stipt om 22.30 uur. Vanaf 19.15 uur is iedereen welkom.
Graag niet eerder omdat wij dan nog met de voorbereidingen bezig zijn. Vergeet niet een mok voor de thee mee te nemen en een handdoekje voor onder je hoofd.


CURSUS REIKI II:
Zoals we gewend zijn te doen organiseren we R.2 cursussen op basis van 6 aanmeldingen.
Inmiddels zijn er 5 aanmeldingen binnen waarvan 1 onder voorbehoud,
De cursussen worden bij ons thuis gehouden en er wordt dan tevens bij ons geluncht.

 

 

 

 

 

| Wat is Reiki | Ervaringen | Over ons | Agenda | Nieuwsbrief | Hoe kies ik een master |
Wat kan Reiki voor me betekenen?
Spreuken, gezegden en uitdrukkingen.


Index